Κλείνει το ΚΕΠ του κτιρίου της πρώην Ν.Α. Κοζάνης – Συγχωνεύεται με το ΚΕΠ της ΒενιζέλουKEPΣτην κατάργηση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών  το οποίο βρίσκεται στο κτίριο της πρώην Ν.Α. Κοζάνης και τη συγχώνευση του με το ΚΕΠ που βρίσκεται στη Βενιζέλου προχωρά ο Δήμος Κοζάνης. Στόχος η μείωση του κόστους σύμφωνα και με εγκύκλιο του Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και η καλύτερη στελέχωση και λειτουργία του εναπομείναντος ΚΕΠ.

Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Νούλα Τομπουλίδου, το ΚΕΠ της Βενιζέλου θα λειτουργεί με πλήρη σύνθεση 8 υπαλλήλων, και με ωράριο λειτουργίας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ακόμη και τα σαββατοκύριακα. Σημειώνουμε εδώ πως το ΚΕΠ της Βενιζέλου στεγάζεται σε κληροδότημα του Δήμου.

Οσον αφορά τα ΚΕΠ που βρίσκονται στις δημοτικές ενότητες Ελίμειας, Αιανής, Ελλησπόντου και Υψηλάντη η κα Τομπουλίδου σημείωσε πως πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να μην καταργηθεί κανένα.

Γιάννης Κωσταρέλλας www.xronos-kozanis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.