Πλούσιο το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Κοζάνη



Με πολλές εκδηλώσεις που θα απευθύνονται σε μικρούς αλλά και μεγάλους, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την τοπική αγορά, αλλά και να αλλάξει η διάθεση του κόσμου μέσα στις γιορτές, τις δύσκολες εποχές που διανύουμε…
Με πολλά happening, εκδηλώσεις με Άη- Βασίληδες, παιδικά παραμύθια, θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, κεράσματα και πολλά άλλα, σε ένα πρόγραμμα που θα ξεκινήσει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης θα ισχύει το εορταστικό, διευρυμένο, ωράριο από την ερχόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, εκτός από τις εκδηλώσεις και το διευρυμένο εορταστικό ωράριο θα προχωρήσει και σε άλλες προωθητικές ενέργειες με τη διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς, τα έσοδα από την οποία θα προσφερθούν στον κόσμο μετά από κλήρωση, στα πλαίσια μιας ανταποδοτικής προσφοράς. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τις ενέργειες αυτές ανακοίνωσε στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που πραγματοποίησαν χθες το πρωί στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, ο πρόεδρος Δημήτρης Αθανασιάδης και ο αντιπρόεδρος Σάκης Δραγατσίκας.

Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η τόνωση της αγοράς. Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασιάδης: «Παρόλη τη δυσκολία της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης προσπάθησε να διαφοροποιηθεί και να γίνει πιο εφευρετική προγραμματίζοντας πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σκοπός μας πέρα από το να αλλάξουμε την ψυχολογία του κόσμου αυτή την περίοδο και να τονώσουμε την αγορά, είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις, ώστε οι εκδηλώσεις να γίνονται χρόνο με το χρόνο καλύτερες και να γίνουν θεσμός».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των προωθητικών κινήσεων, λέγοντας πως μέσα από τους λαχνούς, τους οποίους θα αγοράσει ο κόσμος, το συνολικό ποσό που θα εισπραχθεί από την πώληση των λαχνών θα κληρωθεί σε ισόποσες τραπεζικές επιταγές στους καταναλωτές, (σε εκδήλωση που θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου). «Δίνουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να αξιοποιήσει το ποσό όπως θέλει, και όχι ίσως με δώρα τα οποία δεν είναι χρήσιμα. Μπορεί να καλύψει βιοτικές ανάγκες, ενώ με τον τρόπο αυτό το κέρδος είναι διπλό, αφού γυρνάει πάλι στην τοπική αγορά» επεσήμανε χαρακτηριστικά, λέγοντας παράλληλα πως η ενέργεια αυτή είναι πρωτοποριακή και καινοτόμα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Παράλληλα, ο κ. Αθανασιάδης έθιξε το θέμα των λουκέτων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Κοζάνη στις κλειστές επιχειρήσεις ξεπερνάει πολύ τον μέσο όρο σε πανελλαδικό επίπεδο. το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουμε. Θα δώσουμε, ωστόσο, τον αγώνα για την επιβίωση…»

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.