Κυριακή 11 και Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου οι εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης – Τρεις οι Συνδυασμοί



epimelhthrio_kozanis645Τρεις συνδυασμοί με συνολικά 154 υποψηφίους θα διεκδικήσουν  τις 21 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης, στις εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο  Κυριακή 11 και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011.

Οι συνδυασμοί που «κατεβαίνουν» στις εκλογές είναι οι: «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Μητσιάκο,  «Όλοι μαζί μπορούμε» με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Βαβλιάρα και  «Νέο επιμελητήριο ανοικτό για όλους» με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Κυριακίδη. Την Κυριακή και τη Δευτέρα 11 και 12 Δεκεμβρίου 2011 θα διεξαχθεί ψηφοφορία στο Εκθεσιακό Κέντρο στην Κοζάνη και στο παράρτημα του ΕΒΕ στην Πτολεμαίδα, ενώ μόνο τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η ψηφοφορία στη Σιάτιστα και στα Σέρβια, στις αίθουσες συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.