Προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στη συμμετοχή του Τζέλλου στην Ολυμπιάδα με δικαστικά μέσα – Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση



Τη μεγάλη και παλικαρίσια νίκη του Νίκου Τζέλλου στους αγωνιστικούς χώρους, επιδιώκουν να ακυρώσουν κάποιοι στις δικαστικές αίθουσες μη μπορώντας να χωνέψουν πως ένα παιδί από την επαρχία, χωρίς να έχει τα μέσα που διαθέτουν οι αντίπαλοί του, κατάφερε να προκριθεί στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του tae-kwon-do και να βρίσκετε ένα βήμα πριν την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του tae-kwon-do, με δεκάδες μεγάλες επιτυχίες σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, κατατρόπωσε τους βασικούς του αντιπάλους Νικολαΐδη και Γκόρτσο, σε αγώνες που διοργάνωσε η ομοσπονδία για πρόκριση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά, παίρνοντας επάξια την πρώτη θέση, κάτι όμως που δεν πολυάρεσε σε κάποιους παράγοντες του αθλήματος και σε κάποιους ανταγωνιστές του, που προσπαθούν να ακυρώσουν την πανάξια επιτυχία του Νίκου σε δικαστικές αίθουσες.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα, εκδικάζεται στο ΑΣΕΑΔ(Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο) η προσφυγή του Νικολαΐδη, αντιπάλου του Τζέλλου, Νικολαΐδη(αδερφού του Ολυμπιονίκη του αθλήματος), ο οποίος υποστηρίζει πως δεν έπρεπε να γίνουν αγώνες για πρόκριση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά, αλλά θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη η βαθμολογία της ομοσπονδίας, που είχε στην πρώτη θέση το Νικολαΐδη με ένα βαθμό διαφορά από τον αθλητή της Μακεδονικής Δύναμης, Νίκο Τζέλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr τα στελέχη της ομοσπονδίας του tae-kwon-do υποστηρίζουν πως η απόφαση για τη διεξαγωγή προκριματικών για το προ-ολυμπιακό τουρνουά ήταν απολύτως νόμιμη, κάτι που φυσικά αποτελεί θετική κατεύθυνση για το Νίκο Τζέλλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για το θέμα έχει ενημερωθεί αρμοδίως και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Μπιτσαξής, ενώ σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης το παρών θα δώσει και ο προπονητής του Τζέλλου, Χρήστος Αλμασίδης.

Το kozanimedia.gr παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει για την εξέλιξή της, που οφείλει να δικαιώσει τον Κοζανίτη αθλητή που απέδειξε ότι οι νίκες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και μόνο, με φυσικές δυνάμεις.

Ζήσης Πιτσιάβας

kozanimedia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.