No more mr nice guy!



No more mr nice guy!

Στον Ολυμπιακό μετά και την ήττα από τον Αστέρα, που πέραν της κακής εμφάνισης θεωρούν ότι οφείλεται και στην διαιτησία του Κύρκου που στο 75΄ δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των πρωταθλητών, αποφάσισαν να αλλάξουν το τροπάριο!

Από την στιγμή που, όπως λένε στο λιμάνι και φαίνεται άλλωστε , το 50-50 έχει πάει περίπατο και δεν έχει εφαρμοστεί φέτος από την αρχή της σεζόν σε θέματα διαιτησίας που αφορούν στα παιχνίδια των δύο αιωνίων αντιπάλων στο «στρατηγείο» της κορυφαίας ελληνικής ομάδας σε τίτλους αλλάζουν πολιτική, για να προφυλάξουν τα κεκτημένα, αλλά και την επένδυση της ομάδας!

Ο Μαρινάκης με αστραπιαία απόφαση επανέφερε τον Σάββα Θεοδωρίδη στην ομάδα, θα βρίσκεται στο Δ.Σ. και θα δίνει σχεδόν σε καθημερινή βάση το παρών στο Ρέντη, αλλά θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και σε θέματα που αφορούν στην ΕΠΟ και την Λίγκα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν και άλλες αλλαγές , άλλες φανερές και άλλες «αφανείς», με στόχο πάντα την προστασία της ομάδας από το παρασκήνιο και το γεγονός ότι σ’ αυτές τις πρώτες αγωνιστικές ο Ολυμπιακός δείχνει να πληρώνει τις τηλεφωνικές υποκλοπές… του περασμένου καλοκαιριού!

Στον Πειραιά δεν «κοιμούνται» όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν και πλέον παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους σε ό,τι αφορά τα όσα γίνονται στον χώρο της διαιτησίας με τις αφανείς παρεμβάσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου σε διαιτητές και ΚΕΔ προσπαθώντας να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις, με μοναδικό στόχο το όφελος του Παναθηναϊκού, κάτι που όπως είπα και προηγουμένως έχει φανεί σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Ο Μαρινάκης που μετά τις εξαγγελίες της Πολιτείας , αλλά και των ποδοσφαιρικών αρχών της χώρας το περασμένο καλοκαίρι , περί εξυγίανσης και όλων αυτών ήταν το καλό παιδί… από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν, αλλάζει το … πουκάμισο, από την στιγμή που βλέπει ότι το παιχνίδι δεν παίζεται 100% στους ποδοσφαιρικούς χώρους!

Το έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι ο Ολυμπιακός φέτος για πολλούς άδικους λόγους, θα έχει εχθρική διαιτησία, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι από τα παιδάκια που θα το επιτρέψουν και πολύ περισσότερο δεν αφήσει κανέναν να παίξει με την επένδυσή του!

Νο more mr nice guy στον Πειραιά πλέον και όποιος κατάλαβε ,κατάλαβε…

Υ.Γ. Πέραν όλων αυτών, ο Ολυμπιακός – και αφήνω έξω τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟ – θα μπορούσε να ήταν και πρώτος αν το 2-0 με τον ΟΦΗ με τα λάθη των παικτών του Βαλβέρδε δεν γινόταν 2-2 και αν προχθές στην Τρίπολη οι παίκτες του δεν έμπαιναν με τα «ψηλοτάκουνα» να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα, ερχόμενοι από την Μασσαλία με τις δάφνες της νίκης επί της Μαρσέιγ!|

Onsports.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.