Ληστεία σε φαρμακείο της Κοζάνης τις πρώτες πρωινές ώρες



Farmakeio_psaxnei_farmaka_sta_rafiaΛηστεία σε φαρμακείο της Κοζάνης που διανυκτέρευε, χθες Κυριακή, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν δύο νεαρά άτομα υπό την απειλή μαχαιριού και λοστού, απείλησαν τον 28χρονο φαρμακοποιό από τον οποίο ζήτησαν το ποσό των 100 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο φαρμακοποιός δεν έχασε τη ψυχραιμία του και έδωσε περίπου 80 ευρώ στους νεαρούς δράστες, αν και στο ταμείο υπήρχαν περισσότερα χρήματα. Μάλιστα οι νεαροί ζήτησαν από τον φαρμακοποιό να τους δώσει και κάποια χάπια κάτι που αρνήθηκε με τους δύο δράστες να τρέπονται λίγο αργότερα σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεαροί ήταν ηλικίας περίπου 20 ετών, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ενώ πιθανολογείται πως βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό συνέβη στις 1 περίπου τη νύχτα, σε φαρμακείο που βρίσκετε πολύ κοντά στην Ασφάλεια Κοζάνης.

kozanimedia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.