Kaizer – All Day Coffee | All Night Spirits



Mε αφορμή τα εγκαίνια του νέου καφέ-μπαρ της πόλης θα ήθελα να σας πω τι «κρύβεται» πίσω από αυτό το μαγαζί, ποιός και ΓΙΑΤΙ; Νομίζω αξίζει τον κόπο…
pb1
Θα σας γυρίσουμε λιγάκι πίσω στο χρόνο…

Πόσοι από ‘μας δεν έχουμε βρεθεί άπειρες φορές στη ντίσκο Οz για κάποιο σχολικό χορό ή μασκέ πάρτυ? Το πρώτο πράγμα που μου’ ‘ρχεται  στο μυαλό είναι ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός της Μικρής Αποκριάς γύρω στις 3 το μεσημέρι, το περιμέναμε πώς και πώς… Και για πόσους από μας δεν  αποτέλεσε την αφετηρία για τις ‘πρώτες μας εξορμήσεις?

Η Οz έχει μεγαλώσει γενιές και αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα γλυκό κομμάτι αναμνήσεων… εμείς βρεθήκαμε με τον Κο Τζίμηνα Αθανάσιο ή για τους περισσότερους Kaizer και μας εξιστόρησε όλη τη διαδρομή από την Oz έως την Kaizer!

«Τη δεκαετία ‘70-’80 εργαζόμουν σε γνωστό καφέ της πόλης… Η ομάδα του Άγιαξ ήταν από τις καλύτερες της Ευρώπης με τους περίφημους παίκτες Γιόχαν Κρόιφ και Πίτερ Κάιζερ.

Στις 14/02/1973 είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την ομάδα του Άγιαξ για ένα φιλικό ματς στο γήπεδο της Τούμπας. Οι περισσότεροι συνάδελφοί μου κατάφεραν να πάνε εγώ πάλι όχι… έτσι λοιπόν όταν επέστρεψαν από τον αγώνα το πρώτο πράγμα που μου είπαν, ήταν η ομοιότητά μου με του παίκτη του Άγιαξ , τον Πήτερ Κάιζερ… ήταν εκπληκτική μου είπαν!Λίγο η ομοιότητα, λίγο η ευελιξία και των δύο …από λίγο έως πολύ  το πείραγμα έγινε συνήθεια και η συνήθεια πλέον τρόπος ζωής. Είχα καθιερωθεί στα κοινωνικά δρώμενα ως “Kaizer’’, αυτό βέβαια έχω να σας πω μόνο θετικά επηρέασε τη ζωή μου και έγινε και η αιτία να γνωρίσω προσωπικά τον Κο Kaizer και να κρατάμε πλέον μία προσωπική επαφή!

Μετέπειτα άνοιξα τη ντίσκο Oz, ήταν και παραμένει για μένα ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου, ήταν κάτι που αγάπησα και αγαπώ ακόμα όπως και πολύς κόσμος. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε και ένα fun club της ‘Oz’ γι’ αυτούς που έχουν τις πιο ‘ηχηρές αναμνήσεις’! Μέσα στα πλαίσια του εθελοντισμού και μόνο οι ‘Μάγοι της Οz’ θα διοργανώσουμε μία οικονομική προσπάθεια για ευπαθείς ομάδες».

{gallery}kaizer{/gallery}
 

«Σήμερα μετά από όλη αυτή τη διαδρομή αγάπης και αναμνήσεων αποφάσισα να δημιουργήσω έναν νέο χώρο για παλιούς και νέους φίλους έχοντας την ανάγκη να επιστρέψω όλα αυτά τα αποθέματα  αγάπης που έχω εισπράξει από τον κόσμο».

kaizer01_Logo_01

Με πραγματική αγάπη και εκτίμηση

Τζίμηνας Σάκης

Kaizer Coffee – Bar

Τριών Δέντρων 5 (Πλησίον Αγ. Κωνσταντίνου)

Τηλ. 6977986412

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.