Της ανάλυσης το κάγκελο… Με τον Νίκο Αλέφαντο! Βίντεο



Οι ατάκες του Νίκου Αλέφαντου το 1994.
Μοναδικές στιγμές! Tι έλεγε λοιπόν ο Έλληνας τεχνικός το δεύτερο του πέρασμα από τον Πειραια και τα ματς με τους Γάλλους;
“Κάνω προετοιμασία, σκίζω στο τουρνουά με Μπρέσια. Έχω Ίβιτς, Αλεξανδρή. Είμαι πρώτος, αήττητος στο πρωτάθλημα. Εντάξει, παίζω με…
Μαρσέγη, μια ατυχία εκεί στο κόρνερ ο Τοχούρογλου, με παίζει 100% – 0% ο διαιτητής, χάνω 2-1. Έχω όμως άλλα 90 λεπτά, ρε. Άσε με να πάω στη μάχη. Άσε με να πάω μέσα στη Μαρσέγη να φέρω την πρόκριση. Εχει Ζαμπέ, Εμπέ (στη Λάρισα έπαιζε τότε!), αλλά άσε με. Απ’τον Ολυμπιακό μ’έφαγε το… πιράνχας, ο Λούβαρης κι όλη η χαρτοπαιξία, είχανε μαζευτεί στην Έδεσσα για το παιχνίδι κι είπανε να φάνε τον Αλέφαντο”.
-Τερματοφύλακα ζήτησα, τώρα που χτύπησε ο Ράντος. Τι μου τον φέρανε αυτόν τον κοντό;” (παράπονα για την απόκτηση του Κυριάκου Τοχούρογλου απ’τη Δόξα Δράμας το καλοκαίρι του 1994). Στο ματς με τη Μαρσείγ ήταν ο κορυφαίος!
* “Ρε τον καργιόλη τον Παϊρέτο, που να του καεί το σπίτι και τα κοστούμια…” (μονολογώντας για το διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός – Μαρσέϊγ 1-2).
-“Ποιός Βεγκνέ, ρε, που πάει και παίζει με σέντρε φορ αυτόν τον Αρνή” (Βεγκνέ = Βενγκέρ, Αρνής = Ανρί).
-” Ο αλήτης ο μαύρος ο… Γεκινής, που ήρθε να μας κολλήσει ελονοσία για να πεθάνουμε, ο αρρωστιάρης, ο βρωμερός…” (σχόλιο για την καθυστερημένη άφιξη του Ρασίντ Γιεκινί και τον υψηλό πυρετό που εμφάνισε μια ημέρα μετά).
-«Εγώ έχω το Σαββίδη που είναι γκαζοζέν και τον Καραπιάλη που βρίσκει ο κώλος του στο χόρτο
-“Ο Μπατίστα είναι τραυματίας και κάθε μέρα στην προπόνηση ο Αλέφαντος πλέκει το εγκώμιο του : «Τι παιχταράς είσαι ρε Ντανιέλο», «άντε γίνε καλά ρε Ντανιέλο» κλπ. Ο Μπατίστα αποθεραπεύεται και περιμένει την ευκαιρία του για να παίξει στα φιλικά για να δείξει την αξία του. Οι μέρες, οι προπονήσεις, οι αγώνες περνούν αλλά ο Μπατίστα δε παίζει. Εμφανώς δυσαρεστημένος, πάει στον Αλέφαντο να τον ρωτήσει γιατί δε τον υπολογίζει.
Ο Αλέφας του απαντάει : «Έχεις δίκιο ρε Ντανιέλο, αλλά που να σε βάλω; Έχω τον Αλεξανδρή 400 εκατομμύρια, τον Ίβιτς 500 εκατομμύρια, το Γιεκινί 300 εκατομμύρια…». Ο Μπατίστα ανταπαντάει, «μα, κυρ Νίκο, είχες πεί πως θα έχουμε αξιοκρατία…». Ο Αλέφας κάνει παύση, το σκέφτεται και ρίχνει τη… φονική ατάκα : «Ντανιέλο, σε τρώω άδικα !».
sday.gr

Δείτε ένα βίντεο γεμάτο ατάκες του Νίκου Αλέφαντου…

eglimatikotita.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.