Δυο μικρά κοριτσάκια κάνουν εκστρατεία για να σώσουν την καρκινοπαθή μητέρα τους…



Δύο ανήλικα κοριτσάκια  ηλικίας 8 και 4 χρονών αγωνίζονται  να σώσουν την άρρωστη μητέρα τους…

Η Seren και η Estelle είναι αποφασισμένες  να διαψεύσουν τους γιατρούς που της έδωσαν μόνο τρείς μήνες ζωής…
Τα κοριτσάκια σηκώνουν ανάστημα στον καρκίνο της γυναίκας που τις έφερε στον κόσμο και συμμετέχουν ενεργά στην καμπάνια «Σώστε την Sue».
Η κα Saul διαγνώστηκε με μία σπάνιας μορφής καρκίνου των οστών ενώ ήταν έγκυος στην μικρότερη κόρη της το 2007. Μια μέρα έπεσε και χτύπησε το γόνατό της. Τις επόμενες μέρες την πονούσε πολύ και τελικά της βρήκαν ότι είχε την εν λόγω ασθένεια.
Οι γιατροί στο Ηνωμένο Βασίλειο της είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να την σώσουν. Της έχουν δώσει μόνο τρεις μήνες ζωής. «Ήμουν σε κατάσταση σοκ όταν μου το είπαν. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα δυο μου κορίτσια που με χρειάζονται. Ήξερα πως οφείλω να μείνω πλάι τους».
Όμως η οικογένεια της δεν τα παρατά και όλοι μαζί είναι αποφασισμένοι να την στείλουν στην Γερμανία για μια θεραπεία η οποία δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα τους.
Πρέπει να συγκεντρώσουν 45.000 δολάρια. Τόσο κοστίζει η θεραπεία της. Οι κόρες τους που θέλουν την μαμά τους κοντά τους, έχουν καταφέρει να μαζέψουν 10.000 δολάρια.
Η Susan Saul, μετά τις χημειοθεραπείες που ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο του 2008, πίστεψε πως θα τα ξεπερνούσε όλα όμως τα Χριστούγεννα του 2009 άρχισε να πονά και στην βουβωνική της χώρα. Ο καρκίνος είχε επιστρέψει και τον Μάρτιο του περασμένου έτους έκανε μια επέμβαση και αφαίρεσε το υπόλοιπο του μηριαίου οστού.

Η κατάστασή της χειροτέρεψε τον Ιούνιο του 2010 όπου ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί παντού… «Οι κόρες μου με κρατούν ζωντανή. Δεν θα τα παρατήσω» λέει.

prionokordela

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.