Ερωτικό σκάνδαλο με… πρωταγωνιστές δυο ποδοσφαιριστές!



Συγκεκριμένα, ο επιθετικός Ρικάρντο Νόιρ κι ο τερματοφύλακας Σεμπαστιάν Περάτα, εθεάθησαν να κάνουν στοματικό έρωτα σε δημόσια θέα στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ και blogs από την Αργεντινή, οι άντρες της αστυνομίας τους οδήγησαν στο κοντινότερο τμήμα για προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Εκεί επιστρατεύτηκε η διοίκηση της ομάδας, αλλά και μερικές χιλιάδες δολάρια προκειμένου να… κουκουλωθεί το θέμα. Το περιστατικό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, συνέβη στο κέντρο της περιοχής Ροσάριο και έγινε αντιληπτό και από περαστικούς.
Ωστόσο, ο 35χρονος τερματοφύλακας Σεμπαστιάν Περάτα και ο 24χρονος επιθετικός Ρικάρντο Νόιρ διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες και έχουν γίνει έξαλλοι…
Ο Περάτα πρώτος έσπευσε να απαντήσει μέσω του προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε: “Ψυχραιμία… Κάποιος θέλει να με καταστρέψει… Αλλά δεν θα τα καταφέρει… Αν νομίζει ότι θα με κάνει να χάσω την ηρεμία μου, δεν θα πετύχει τον στόχο του”.
Ο έμπειρος γκολκίπερ υποστήριξε στα ΜΜΕ ότι όλη η ιστορία έχει ξεκινήσει από οπαδούς της Ροζάριο Σεντράλ, μισητής αντιπάλου της Νιούελς, που εδρεύει στην ίδια πόλη, και τόνισε: “Με κάνουν να γελάω, ούτε να εκνευριστώ δεν μπορώ”.
Ο Νόιρ φάνηκε να πέφτει από τα σύννεφα: “Οταν η αδελφή μου μου διάβασε την ιστορία, νόμιζα ότι έκανε πλάκα. Της έλεγα ότι θα γίνω χορευτής ή θα κάνω μπαλέτο, δεν κατάλαβα ότι σοβαρολογούσε. Οταν το αντιλήφθηκα, έμεινα εμβρόντητος”.
newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.