Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Κλείνουμε μια μέρα, για να μην κλείσουμε για πάντα!»kozani_apo_plateia_zoom_kosmosΗ  εντεινόμενη οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας, εξαντλεί κάθε όριο υπομονής και ελπίδας του  ελληνικού λαού, αλλά και επιβίωσης της μικρομεσαίας ελληνικής επιχειρηματικότητας,διαταράσσοντας ταυτόχρονα τον κοινωνικό της  ιστό, με δυσάρεστες συνέπειες ακόμη  και για πολλές από τις επόμενες γενιές.

Δε θέλουμε να είμαστε  θεατές  μιας κυβερνητικής πολιτικής ,που κάθε εβδομάδα σχεδόν τα στελέχη της , «σκαρφίζονται» νέες  σωτήριες οικονομικές μεθόδους αντιμετώπισης του δημοσιονομικού μας προβλήματος , επιβάλλοντας πρόσθετα φοροεισπρακτικά μέτρα,τα οποία  χαρακτηρίζονται  άδικα, αρκετά από αυτά  αντισυνταγματικά,αλλά  και στερούνται  οικονομικής λογικής και ηθικής βάσης.

Θεωρείται επιτακτική η ανάγκη της άμεσης και οργανωμένης αντίδρασης,από όλους εμάς,ενάντια σε αυτούς , που θέλουν να επωμιστούμε το βάρος των σκληρών οικονομικών μέτρων που μας επιβάλλει η Τρόικα,χωρίς να καταλήξει η χώρα μας υποχείριο των τεχνοκρατών δανειστών μας.

Συμμετέχουμε στη μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση της 19ης Οκτωβρίου, κηρύσσοντας την ημέρα αυτή, ως ημέρα μηδενικού τζίρου για την αγορά και μηδενικών εσόδων για το δημόσιο.

Λέμε ΝΑΙ:
Στο νοικοκύρεμα των δημοσίων οικονομικών μας,
Στην πάταξη της παραοικονομίας και της φοροδιαφυγής,
Στις πραγματικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

Λέμε ΟΧΙ:
Στην υπερφορολόγηση ,στην πτώχευση και τη «δήμευση» της περιουσίας όλων των Ελλήνων,
Στη λεηλασία των εισοδημάτων και των συντάξεων,
Σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και επαγγελματικής στέγης,
Στην υποβάθμιση της υγείας,της παιδείας και της ασφαλείας των παιδιών μας,
Σε άλλα λουκέτα επιχειρήσεων,στην ανεργία και τη φτώχεια,
Στον αφανισμό της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και την κατάργηση της μεσαίας ελληνικής παραγωγής,
Στο «στέγνωμα» της αγοράς από τις ελληνικές τράπεζες,
Στην «άλωση» της αγοράς από τα ολιγοπώλια των πολυεθνικών,
Στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση και λειτουργία εμπορικών υπερχώρων,
Στη γεωγραφική απελευθέρωση του υπαίθριου εμπορίου,

Είναι απαραίτητο η  ελληνική επιχειρηματικότητα ενωμένη  να μεταφέρει το μήνυμα για την αλλαγή της πολιτικής ,η οποία είναι και η μόνη προϋπόθεση για την υπέρβαση της ύφεσης.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.