Το κοκκαλάκι της νυχτερίδας: Κέρδισε ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, και ΠΡΟ – ΠΟ σε μια μέρα!



Μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει ΛΟΤΤΟ στην Θεσσαλονίκη, Τζόκερ στα Τρίκαλα και ΠΡΟ- ΠΟ στην Κρήτη και να κερδίζει την ίδια μέρα;; Αυτό διερωτάται υπάλληλος του ΣΔΟΕ μιλώντας στα Νέα, που «τρελάθηκε», όταν ένας γιατρός και ένας δικηγόρος φοροφυγάδες δικαιολόγησαν αδήλωτα… εκατομμύρια με κερδισμένα δελτία τυχερών παιχνιδιών…

του ΟΠΑΠ. Οι συγκεκριμένοι δήλωναν πενιχρά έσοδα στο Κράτος και μετά από μια γρήγορη έρευνα των ανδρών του ΣΔΟΕ εξετάζεται το ενδεχόμενο κυκλώματος!!
Για παράδειγμα: Κερδίζει κάποιος 1.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ και πάει να εξαργυρώσει το ποσό. Παίρνει τα χρήματα και αφήνει το δελτίο, το οποίο μετά ο Οργανισμός ή κάποιοι επιτήδειοι δίνουν με το αζημείωτο σε άλλους που θέλουν να καλύψουν το πόθεν έσχες τους.
Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) διερευνά τώρα τέτοιου είδους κομπίνες με τη χρήση κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ, όμως υπάρχουν δυσκολίες στον εντοπισμό των περιπτώσεων αυτών λόγω κενών στην νομοθεσία.
Πάντως, το ΣΔΟΕ έχει δεσμεύσει μέχρι στιγμής 140 τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις ύψους 150 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι περισσότεροι εκ των φορολογούμενων που πιάστηκαν στα πράσα είναι γιατροί!

badboy.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.