Eπιδημία… γαστρεντερίτιδας – Κανένα μάθημα στο 8ο δημοτικό σχολείο!



sxoleio_ayli98790Επιδημία γαστρεντερίτιδας φαίνεται πως πλήττει την πόλη της Κοζάνης και τις γύρω περιοχές, με αποτέλεσμα εκατοντάδες συμπολίτες μας να παρουσιάσουν σχετικά συμπτώματα. Η ίωση φαίνεται πως πλήττει ιδιαίτερα τα παιδιά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα δεκάδες απουσίες από τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής!

Μάλιστα την Παρασκευή δεν έγινε κανένα μάθημα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, αφού από τους 150 μαθητές απουσίασαν οι..110! Στο σχολείο έφτασε και το Υγειονομικό, μετά από άμεσες ενέργειες της διεύθυνσης, που έλεγξε εξονυχιστικά όλους τους χώρους, από το κυλικείο μέχρι και τις τουαλέτες, χωρίς να διαπιστώσει κάτι το ανησυχητικό. «Μόλις εντοπίστηκε το πρόβλημα και έλαβε μεγάλες διαστάσεις, αμέσως αποφασίσαμε να μη γίνουν μαθήματα και παράλληλα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ζητήσαμε την παρέμβαση του Υγειονομικού. Όλα πήγαν καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Εμείς οι δάσκαλοι, άλλωστε, παραμείναμε μέχρι τη λήξη του ωραρίου μας στο σχολείο», ανέφερε στον «Πρωινό Λόγο» ο διευθυντής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Γεώργιος Ντάγκας.

Ίσως το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σχολείο να υπήρχε στο νερό, ίσως το θέμα να έχει να κάνει και με την πρόσφατη εμποροπανήγυρη που ήταν κοντά στην περιοχή, λόγω και του συγχρωτισμού χιλιάδων ανθρώπων, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις που, πάντως, δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.