Σιάτιστα: Όχι στην κατάργηση υπηρεσιών



siatista19769769Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου με αίτημα να μην κλείσει το Ειρηνοδικείο Σιάτιστας και Νεάπολης αλλά και να διατηρηθούν οι ΔΟΥ Σιάτιστας και  Νεάπολης, καλώντας το πολιτικό προσωπικό της περιοχής να αναλάβει εκείνες τις πρωτοβουλίες, που θα δηλώνουν απερίφραστα την υποστήριξη των διεκδικήσεών του Βοΐου, παρέδωσε η Δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, στον Υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο, κατά την διάρκεια των χθεσινών εγκαινίων της 27ης Εμποροβιοτεχνική Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας.

Το ψήφισμα που εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Βοίου κατά την διάρκεια της έκτακτης χθεσινής συνεδρίασης παρέλαβε ο κ. Κουκουλόπουλος ο οποίος και υποσχέθηκε να μεταφέρει τις ενστάσεις των κατοίκων στον αρμόδιο Υπουργό. Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της κατάργησης υπηρεσιών, όπως το Κέντρο Περιβάλλοντος Σιάτιστας, οι ΔΟΥ, ο ΟΤΕ Νεάπολης και τα Ειρηνοδικεία, υπηρεσίες οι οποίες εάν λείψουν, όπως τόνισε η Δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στους πολίτες και θα ερημώσουν την περιοχή. Η Δήμαρχος σε δηλώσεις της έκανε λόγο για μια διαρκή σύγχυση με τις αλλαγές των αποφάσεων του Υπουργείου, καθώς μόλις χθες το μεσημέρι έφτασε έγγραφο στην Οικονομική υπηρεσία της  Σιάτιστας, στο οποίο αναφέρεται ότι με απόφαση του Υπουργείου κλείνει τελικά η ΔΟΥ Σιάτιστας και ενσωματώνεται στην ΔΟΥ Νεάπολης. Σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα συνέλθει κα πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσει το κλείσιμο του Δημαρχείου και των άλλων υπηρεσιών του Βοΐου.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.