Κοζάνη: Κοινή προσπάθεια για την Έκθεση Δυτ. Μακεδονίας



ekthesiako_kozanis98769Ιστορική μέρα για τον επιχειρηματικό κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας χαρακτήρισαν, στην κοινή συνέντευξη τύπου, την κοινή προσπάθεια για την 27η Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας οι Πρόεδροι Επιμελητηρίων  Κοζάνης  Χρήστος Σάββας, Καστοριάς Ναούμ Μαρκόπουλος, Γρεβενών Νίκος Ράμμος με την σύμφωνη γνώμη του Προέδρου του ΕΒΕ Φλώρινας Άρης Αριστείδου, ο οποίος απουσίαζε για ιδιωτικούς λόγους και ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Παναγιώτης Αποστολίδης.

Ο κ. Αποστολίδης αποδέχτηκε προφορικά και θα επιβεβαιωθεί αυτό και στο ΔΣ του Εκθεσιακού να αναλάβει το Κέντρο την διοργάνωση όλων των τοπικών εκθέσεων σε άλλες πόλεις. Ο κ. Αποστολίδης κάλεσε τους επιχειρηματίες να προγραμματίζουν νωρίτερα την συμμετοχή τους και τους καταναλωτές να επισκεφτούν τη έκθεση να γνωρίσουν τα προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας και να τα προτιμούν προκειμένου να στηριχτεί η τοπική αγορά.Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Νομού Κοζάνης Χρήστος Σάββας σημείωσε πως οι επιχειρηματίες κάνουν το καθήκον τους, για το κοινό μας «σπίτι», που είναι η Δυτική Μακεδονία και απαντούν στην κρίση και στα λουκέτα, με την συμμετοχή τους στην Έκθεση. Οι Πρόεδροι των ΕΒΕ Καστοριάς Ναούμ Μαρκόπουλος και Νίκος Ράμμος τόνισαν πως οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας δίνουν το παρόν σε αυτήν την έκθεση σηματοδοτώντας την κοινή προσπάθεια.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.