Διαγωνισμός για το «Ξενία» μέσα στο 2011!



Μέχρι το τέλος του 2011 θα έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση ή αγορά από ιδιώτες και του «Ξενία» Κοζάνης, μαζί με αρκετά άλλα ξενοδοχεία της χώρας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες το πρωί, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας! Η σημαντική αυτή εξέλιξη προέκυψε μετά και τη σχετική ενημέρωση που είχε ο κ. Μαλούτας κατά την επίσκεψή του, το περασμένο τριήμερο, στην Αθήνα και στα αρμόδια Υπουργεία.

Όπως είπε, ο διαγωνισμός θα αφορά χρήση για ξενοδοχειακή μονάδα και μόνο, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση από πλευράς του Δήμου Κοζάνης. Ο δήμαρχος Κοζάνης εξέφρασε την έκδηλη ικανοποίησή του για τη θετική αυτή εξέλιξη, η οποία έρχεται μετά από πολλά χρόνια αναμονής, εκφράζοντας, παράλληλα, συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια και μάλλον όχι τυχαία, καθώς το θέμα της αξιοποίησης του «Ξενία» έχει περάσει από….χίλια κύματα και το ξενοδοχείο χρόνο με το χρόνο έχει μετατραπεί σε έναν άθλιο χώρο συγκέντρωσης χρηστών ναρκωτικών ουσιών και όχι μόνο…

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.