Αποχωρεί απο τον Παναθηναϊκό η οικογένεια Βαρδινογιάννη!



Την αποχώρηση της οικογένειάς του από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, έπειτα από 33 συναπτά έτη, ανακοίνωσε πριν απο λίγο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. «Ο Παναθηναϊκός θα πορευθεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη», δήλωσε ξεκάθαρα κατά την… διάρκεια συνέντευξης τύπου και πρόσθεσε: «Δίνουμε ένα τέλος εδώ.

Ο Παναθηναϊκός σπαράζεται από άνανδρο πόλεμο με στοχοποίηση της οικογένειας μου». Ο ίδιος τόνισε ότι «το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών χαρακτηρίζεται άτοπο αφού βρίσκεται ήδη σε διοίκηση πρωτοδικείου. Χαρακτηρίζουμε τις μετοχές μας αδρανείς. Δεν συμμετέχουμε πλέον σε διοικητικές αποφάσεις». «Με δεδομένη την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα. Με λύπη μου αναφέρω ότι ο Θανάσης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχαν πολλές επιφυλάξεις», πρόσθεσε.

Επίσης για το μέλλον του Παναθηναϊκού τόνισε ότι «δεν θέλω να περάσουμε αυτά που πέρασαν άλλες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να υπάρξει μία σοβαρότητα. Δεν έχουμε βάλει τιμή. Παραχωρούμε τις μετοχές. Θα πρέπει να έρθει επίσημη πρόταση. Χωρίς κύκλους και δημοσιεύματα».

parapolitika.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.