Δεν ξεκίνησε η εξεταστική περίοδος στο ΤΕΙ Κοζάνης – Κινητικότητα και στο Πανεπιστήμιο



tei_koz3456363Δεν ξεκίνησε σήμερα η εξεταστική περίοδος στο ΤΕΙ Κοζάνης,μετά την κατάληψη που ξεκίνησαν χθες τα διοικητικά συμβούλια της ΣΤΕΦ και της ΣΔΟ. Η κατάληψη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα που οι φοιτητές θα κάνουν την Γενική τους Συνέλευση.

Οσον αφορά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, χθες υπήρξε κατάληψη της διοίκησης του ιδρύματος από φοιτητές ενώ δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο παρατηρείται κινητικότητα που θα γίνει εντονότερη μόλις επιστρέψει το σύνολο των φοιτητών απο τις καλοκαιρινές τους  διακοπές.

Οι φοιτητές πάντως του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Π.Δ.Μ. μετά από απόφαση του διοικητικού τους συμβουλίου καλούν σε γενική συνέλευση την προσεχή Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται να λάβουν αποφάσεις για τα ζητήματα που τίθενται μετά την ψήφιση του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.