Στον εισαγγελέα για παρακώλυση συγκοινωνίας στην Εγνατία συνδικαλιστές της ΔΕΗ



diodia_polimilouΗ κινητοποίηση του σωματείου Σπάρτακος της ΔΕΗ στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία, που διήρκεσε μισή ώρα το πρωί της Δευτέρας, είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν ο πρόεδρος και ο γγ του σωματείου στην Κοζάνη, Γ.Αδαμίδης και Κ.Βασιλειάδης, στον εισαγγελέα για παρακώλυση συγκοινωνίας.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ προχώρησαν σήμερα, Δευτέρα, για μισή ώρα -από τις 9 το πρωί- σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας οδού, στα διόδια Πολύμυλου, διεκδικώντας εξυγίανση του ασφαλιστικού φορέα της επιχείρησης, έτσι ώστε οι χιλιάδες συμβεβλημένοι με το Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας (ΤΑΥΤΕΚΩ/ΔΕΗ) να αποκτήσουν και πάλι πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

«Ο αγώνας θα σταματήσει μόνον όταν παύσει η αδιαφορία των υπευθύνων και όταν αποδοθούν τα αυτονόητα στους ασφαλισμένους», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου Σπάρτακος.

tanea.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.