Παραλίγο τραγωδία στην παράσταση Εκκλησιάζουσες στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Κοζάνης



asthenoforo_ekav_nixtaΠαραλίγο τραγωδία στην παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “Εκκλησιάζουσες” στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Κοζάνης. Λίγο πριν να ξεκινήσει η παράσταση και ενώ ο χώρος είχε γεμίσει απο παιδικά χαμόγελα, μια γυναίκα που προσπάθησε να πάει περιμετρικά του θεάτρου γλιστρησε και έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων. Άμεσα βρέθηκε γιατρός στο θέατρο και ταυτόχρονα κλήθηκε και το ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο. Εκεί η γιατροί διαπίστωσαν θλαστικό τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού όπου και έγιναν ράμματα, κατάγματα στη μέση και εκδορές σε πολλά σημεία.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο για

περαιτέρω εξετάσεις έχοντας πάντως διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της. Το περιστατικό αναστάτωσε όπως ήταν φυσικό και την κα Ρουγγέρη που ζητούσε και μάθαινε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της άτυχης γυναίκας. Η παράσταση διεξήχθη κανονικά και η συμμετοχή των παιδιών ήταν μοναδική όπως και οι ερμηνείες των ηθοποιών. Οι “Εκκλησιάζουσες σαν Παραμύθι” ταξιδεύουν αύριο στα Γρεβενά συνεχίζοντας την περιοδεία που ξεκίνησε απο τις αρχές του Ιούνη.

Vetonews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.