Πυροβόλησε αδέσποτο σε πάρκο που έπαιζαν παιδιά



Ptolemaida_aerial_viewΔεν λέει να κοπάσει η μανία κάποιων περίεργων στην Πτολεμαΐδα που τα έβαλαν με τους αδέσποτους σκύλους, καθώς εκτός από το γεγονός ότι κατά διαστήματα σπέρνουν φόλες και θανατώνουν με απάνθρωπο τρόπο αδέσποτα και άλλα οικόσιτα ζώα, άρχισαν πλέον να τα χτυπάνε με όπλα στο ‘ψαχνό’.

Τρόμο σκόρπισε στα μικρά παιδιά που έπαιζαν χθες λίγο πριν το μεσημέρι στο πάρκο που βρίσκεται δίπλα στο ναό της Αγίας Σκέπης, όταν λίγο πριν τις 12μ.μ. είδαν έναν ενήλικο άνδρα να πυροβολεί ένα αδέσποτο.

Τα παιδιά έτρεξαν πανικόβλητα στο σπίτι τους και ανέφεραν στη μητέρα τους το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν και εκείνη θορυβημένη τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και κατήγγειλε το πρωτοφανές περιστατικό, να πυροβολεί δηλαδή κάποιος αδέσποτο ζώο σε πάρκο που παίζουν μικρά παιδιά.

Στον τόπο έφθασαν αμέσως άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, οι οποίοι ερεύνησαν το χώρο, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το τραυματισμένο ζώο. Γι’ αυτό και εικάζουν ότι ή το άτυχο αδέσποτο πυροβολήθηκε με αεροβόλο όπλο και τράπηκε σε φυγή ή ότι τα παιδιά εξέλαβαν ως πυροβολισμό το θόρυβο από τα έργα που εκτελούνται σε μια όμορη οικοδομή, αφού δεν υπάρχει μαρτυρία κάποιου ενηλίκου για το συμβάν.

Πάντως προανάκριση για το περίεργο αυτό συμβάν διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, τόσο επειδή η υπόθεση θανάτωσης ή απόπειρας θανάτωσης αδέσποτων σκύλων στην Πτολεμαΐδα έχει πάρει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αλλά κυρίως επειδή το περιστατικό σημειώθηκε σε σημείο που συχνάζουν παιδιά και θα μπορούσε να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι λειτουργεί, έστω και υποτυπωδώς, το δημοτικό κυνοκομείο, οπότε κάποιοι που φοβούνται επιθέσεις αδέσποτων αντί να πετούν φόλες ή να τα πυροβολούν μπορούν να ειδοποιούν το δήμο Εορδαίας για να τα περισυλλέξει και να τα οδηγήσει στο κυνοκομείο.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.