Όλα έχουν αρχή και τέλος, ακμή και παρακμή!



vouli_syntagmaΚι ενώ όλα έχουν αρχή και τέλος, το… μικρόβιο του πάθους και της εξάρτησης κάνει πολλούς να αγνοούν τους φυσικούς κανόνες και να νομίζουν ότι εσαεί θα βρίσκονται στο απυρόβλητο, στη χλιδή και στη δόξα. Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσουμε το μέλλον είναι να σταθεροποιήσουμε το παρόν και να εργαστούμε σκληρά και υπεύθυνα. Δεν συμβαίνει όμως αυτό, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν την αναλήθεια κάθε κατεργάρη πολιτικάντη για προσωπική εξυπηρέτηση.

Για τη σημερινή, λοιπόν, κατάσταση (κατάντημα) της χώρας, ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις νόμιμες και μη, τα κόμματα, με περισσότερες ευθύνες να επωμίζονται οι κυβερνητικοί περίοδοι των τριών Κωνσταντίνων (Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή) και Γεωργίου Παπανδρέου.

Η νέα Ελλάδα δεν χτίζεται μ’ εξαρτημένους ισόβιους πολιτικούς. Σε λίγες ημέρες υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο και η χώρα χρειάζεται ηρεμία… Χιλιάδες… ένοικοι πέρασαν από αυτό το επιβλητικό κτήριο αλλά ελάχιστοι ξεχώρισαν!

yanniskakanos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.