Το νέο αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνηςastinomia6Εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να γίνει η μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης. Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης Στέργιος Μπαντόλας.

Χθες κλιμάκιο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου επιθεώρησε τα έργα, τα οποία έχουν ολοκληρωθεί κατά 93% και απομένουν οι τελικές δοκιμές στα ηλεκτρολογικά, υδραυλικά και τον κλιματισμό. Η ανάδοχος εταιρεία πάντως έχει ζητήσει παράταση της σύμβασης εκτέλεσης του έργου κατά τρεις μήνες για να ολοκληρώσει το Αστυνομικό Μέγαρο. Εν τω μεταξύ άλυτο παραμένει το ζήτημα για παραχώρηση κατά χρήση έκτασης του παρακείμενου στρατοπέδου, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης πολιτών. Όσον αφορά το τμήμα μεταγωγών αναμένεται από τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας η διαταγή έναρξης του.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.