Αυτά είναι τα δέκα πιο σέξι μοντέλα του πλανήτη!



1. Adriana Lima
Από την Μπαχία της Βραζιλίας, αυτή η εκθαμβωτική καλλονή είναι 100% βραζιλιάνικο προϊόν -και σπάνιο μάλιστα.

2. Gisele Bundchen
Ζήτω η Gisele. Τα πλούσια μαλλιά, το φιδίσιο κορμί και τα γατίσια μάτια δεν αφήνουν ούτε τους πιο δύσκολους ασυγκίνητους. Η τελευταία πραγματική supermodel.

3. Rosie Huntington Whiteley
Όλοι ξέχασαν τα χείλη της Angelina, μόλις εμφανίστηκε αυτό εδώ το πλάσμα. Πλέον, οι γυναίκες ζητούν από τον πλαστικό τους τα RHW lips. Το νέο «hot» όνομα στην πασαρέλα και τις φαντασιώσεις των ανδρών.

4. Miranda Kerr
Εκεί κάτω στην Αυστραλία τέτοια κορίτσια βγάζουν.

5. Brooklyn Decker
Το κλασσικό αμερικάνικο τέλειο δείγμα γυναίκας. Η Brooklyn είναι όσο αθλητική πρέπει, για να παραμένει γυναικάρα και η ανοδική της πορεία δεν έχει σταματημό.

6. Alessandra Ambrosio
Το αλαβάστρινο πρόσωπο αυτής της επίσης Βραζιλιάνας μπορεί να υπνωτίσει. Είναι μάνατζερ του εαυτού της και θα μείνει στην ιστορία για το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο με τη μάρκα εσωρούχων Victoria’s Secret.

7. Candice Swanepoel
Η Νότιος Αφρική έχει έναν ακόμα ξανθό άγγελο, εκτός από την Charlize Theron, που δείχνει πόσο καυτή ήπειρος είναι η Αφρική. Η Candice… φυσάει.

8. Lara Stone
Χυμώδεις καμπύλες θα πει Lara Stone. Όταν οι διευθυντές περιοδικών θέλουν κάτι σέξι, φωνάζουν τη Λάρα. Με μια ομορφιά που θυμίζει Brigitte Bardot και με ατελείωτα ζουμερά πόδια, δεν μπορείς παρά να την χαζεύεις…

9. Doutzen Kroes
Ποιος είπε ότι οι Ολλανδές είναι ξενέρωτες; Μια ματιά στην Doutzen Kroes και θα αλλάξεις γνώμη. Συμβόλαια μαμούθ με L’ Oreal, Victoria’s Secret κ.ά. Η δεύτερη χυμώδης ξανθιά της δεκάδας που λατρεύουμε.

10. Irina Shayk
Μοιάζει σαν Λατινοαμερικάνα, αλλά προέρχεται από τα κρύα βάθη της Ρωσίας. Οι καμπύλες της ήταν αρκετές για να αναστήσουν τη μάρκα Guess και να προκαλέσουν ατυχήματα με το κορμί της σε γιγαντοαφίσες δρόμων της Ευρώπης.

to kounavi

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.