Μπουρλότο στον πρωτάθλημα από την ΕΕΑ – Κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια 7 ΠΑΕ!Η επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε άδεια σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, ΟΦΗ, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα λόγω χρεών προς το δημόσιο, το ΙΚΑ και προς παίκτες. Την Τρίτη θα επανεξεταστούν οι φάκελοι.

Για άλλο λόγο περίμεναν ότι υπήρχε περίπτωση να μην ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα και άλλος προέκυψε. Στη συνεδρίαση της ΕΕΑ, συνολικά 7 ΠΑΕ δεν πέρασαν το “τεστ” και κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα που κανονικά είναι να ξεκίνησει στις 27 Αυγούστου.

Οι ομάδες αυτές είναι οι: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα. Η Επιτροπή έκρινε ότι αυτές οι ΠΑΕ δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους αφού χρωστούν στο δημόσιο, στο ΙΚΑ αλλά και σε παίκτες.

Μέχρι την Τρίτη έχουν διορία να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία αλλά και εγγυητική επιταγή τραπέζης με ποσό που θα ισούται με το 10% του προϋπολογισμού τους.

topeiraxtiri

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.