Όταν οι άνθρωποι (Βενιζέλος-Παπανδρέου) κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει…




Όλο και πιο “παραιτημένος” δείχνει το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από τα καθήκοντά του.

Η ιδιότυπη απόσυρσή του παραπαίμπει στην αντίστοιχη συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού Κουρασμένου, ο οποίος επιτέλους μπορεί με όλη του την άνεση να παραγγέλνει-σύμφωνα με πληροφορίες- στη Ραφήνα delivery από τον “Μπαιρακτάρη”.

(Επίσης έχει όλο το χρόνο να κολυμπά και να κάνει διακοπές σιχτιρίζοντας τον “αδιόρθωτο” ελληνικό λαό.)

Αν ο Παπανδρέου ετοιμάζει ένα παρόμοιο σχέδιο απόδρασης από την πραγματικότητα του Μαξίμου, μέσω εκλογών, ας το ξανασκεφθεί.

Αν έχει την ψευδαίσθηση πως θα μπορούσε “αναίμακτα” να παραδώσει την διακυβέρνηση της χώρας σε συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά και ο ίδιος να βγει “ειρηνικά” από το κάδρο, είναι γελασμένος.

Οφείλει στους πολίτες εξηγήσεις σε βάθος για την συγκάλυψη όλων των σκανδάλων, με πιο προκλητικές τις υποθέσεις Siemens και Τσοχατζόπουλου.

Οφείλει στους πολίτες ουσιαστικές εξηγήσεις για την απόλυτη παράδοσή του στη διαπλοκή, ενώ ήταν ο ίδιος άνθρωπος που- από τα προεκλογικά μπαλκόνια- υποστήριζε ότι δεν χρωστά τίποτε σε κανένα (νταβατζή)…

Οφείλει εξηγήσεις για την σχεδόν οβιδιακή του μεταμόρφωση.

Υ.Γ> Θεωρούμε υπερβολικές τις φήμες που τον θέλουν να φοβάται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ…

Από τον Αρίας – kourdistoportocali

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.