Βάζει «φωτιά» ανώνυμο φέιγ βολάν στο Τσοτύλι!



0a1gyut7u8gyΑτελείωτη είναι η οργή ορισμένων (απ’ότι αποδυκνείεται) στο Τσοτύλι, με αφορμή την επετειακή σύναξη για τα 140 χρόνια της Τσοτυλίου Σχολής και το επικείμενο “κλείσιμο” του Λυκείου έπειτα από την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, να το λειτουργήσει υπό το καθεστώς του παραρτήματος. Ένα ανώνυμο φέιγ βολάν που άγνωστοι πέταξαν στο Τσοτύλι και βάλει κατά της Δημάρχου Βοΐου κας Παναγιώτας Ορφανίδου και του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει προκαλέσει αναστάτωση αλλά και ερωτηματικά σε όσους έγιναν αποδέκτες του.

Οι ανώνυμοι συντάκτες αποδοκιμαζουν κυρίως τη Δήμαρχο Παναγιώτα Ορφανίδου για τους χειρισμούς της στο ζήτημα του Λυκείου Τσοτυλίου, κατηγορώντας την ότι ξεπούλησε το σχολείο στις προεκλογικές της συμφωνίες με τους Νεαπολίτες.

Η υπόθεση θυμίζει λίγο από το πανό που είχε ανέβει – και κατέβει στο τοπικό διαμέρισμα της Νεάπολης, στα γεγονότα με τη μεταφορά της έδρας από τη Νεάπολη στη Σιάτιστα.

Το αν η Δήμαρχος Βοΐου θα επιλέξει να κατευνάσει τα πνεύματα αξιολογώντας την ουσία της ακραίας αυτής διαμαρτυρίας ή απλά θα το προσπεράσει, μένει να το δούμε.

sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.