Αθλητικές δραστηριότητες Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης



augerinos9869809Ο Ιούλιος είναι μήνας διακοπών και χαλάρωσης για τους περισσότερους Έλληνες. Παρόλα αυτά οι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης δεν κάνουν διακοπές από συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, παρουσιάζοντας και για τον Ιούλιο πλούσια αθλητική δράση.

Στις 10 Ιουλίου συμμετείχαν στον 9ο δρόμο βουνού στον Αυγερινό Κοζάνης απόστασης 25χλμ με 30 δρομείς (σε σύνολο 81), ανάμεσα στους οποίους και ο Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου δρόμου και μέλος της Εθνικής ομάδας μαραθωνίου, Παρμάκης Μιχαήλ, ο οποίος ήταν και ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα.

Δύο εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου Ο Σ.Δ.Υ.Κ. συμμετείχε στον 4ο Μουρίκιο δρόμο βουνού, απόστασης πάλι 25χλμ, που διοργανώθηκε στο Εμπόριο Πτολεμαΐδας και που κατά γενική ομολογία όλων είναι δυσκολότερος του αντίστοιχου στον Αυγερινό.

Ο Σ.Δ.Υ.Κ. έδωσε και πάλι βροντερό ”παρών” με 25 συμμετοχές (σε σύνολο 100). Η επιβεβαίωση αυτού ήταν το κύπελλο που απονεμήθηκε από τους διοργανωτές, στον Πρόεδρο του συλλόγου, κ. Σταθόπουλο Δημήτριο, για την πολυπληθέστερη σε συμμετοχές παρουσία σε επίπεδο οργανωμένων συλλόγων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη μέρα (Σάββατο 23/7), αρκετά μέλη του συλλόγου συμμετείχαν και στον 10ο δρόμο του Απολλόδωρου που διοργανώθηκε στην Αιανή με εκκίνηση το Αρχαιολογικό της μουσείο.
Νικητής σ’ αυτόν τον αγώνα ήταν πάλι ο αθλητής του συλλόγου μας , Νεοφώτιστος Νικόλαος.

Τέλος την επόμενη μέρα το απόγευμα (Δευτέρα 25/7) και με εκκίνηση από τον ποδηλατόδρομο Κοζάνης-Καρυδίτσας, 15 μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, πολλά από τα οποία συμμετείχαν και το Σαββατοκύριακο στους προηγούμενους αγώνες, έτρεξαν σαν μια μεγάλη παρέα (27 συνολικά συμμετοχές), χωρίς ανταγωνιστικό χαρακτήρα στον 1ο αγώνα Καρυδίτσας-Πάρκου Αγ. Παρασκευής. Η εκδήλωση αυτή οργανώθηκε από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο σε μια προσπάθεια να καθιερωθεί ο συγκεκριμένος αγώνας σαν μέρος των τριήμερων εκδηλώσεων του τοπικού πανηγυριού.
Όλη η κούραση των τελευταίων ημερών ξεχάστηκε από το γλέντι που στήθηκε μετά, στο Πάρκο Αγ. Παρασκευής της Καρυδίτσας με φαγοπότι και χορό που διοργάνωσε επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδίτσας.

Επίσης ο Σ.Δ.Υ.Κ. συγχαίρει τον συντοπίτη μας Ζαχαριάδη Γεώργιο, ο οποίος έλαβε μέρος στον 12ο Ευχίδιο Άθλο που διεξήχθη στις 31/7, απόστασης 107,5 χλμ.,(η διαδρομή ήταν από τους Δελφούς μέχρι τις Πλαταιές) με χρόνο 11 ώρες και 25 λεπτά.

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι επίσης ιδιαίτερα «θερμός» από αγωνιστική δράση για τον Σ.Δ.Υ.Κ. αλλά γι’ αυτά τα νέα θα επανέλθουμε αργότερα.
Όλα τα αναλυτικά αποτελέσματα βρίσκονται στα αντίστοιχα sites, όπως runningnews.gr, Εν Μικροβάλτω,giapraki.gr κ.α.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.