Κοίλα:Δημιούργησαν μια μικρή όαση σε πάρκο του χωριού!



koila_kozanis_apo_ailiaΤο είπαν και το έκαναν! Πριν λίγες ημέρες μια ομάδα γυναικών στα Κοίλα Κοζάνης πήρε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Μαγγιρίδη Μίλτο, φύτεψαν λουλούδια και δέντρα σε ένα από τα πάρκα του χωριού τους.

Με τσουγκράνες και τσάπες δημιούργησαν μια μικρή πράσινη όαση στο “δικό” τους πάρκο με στόχο να αφυπνίσουν τις συνειδήσεις και να αλλάξουν τη νοοτροπία των πολιτών ώστε να ομορφύνουν τον τόπο τους.

«Τίποτα δεν μας χαρίζεται και τίποτα δεν γίνεται από μόνο του. Αν εμείς πρώτα δεν νοιαστούμε για την γειτονιά μας, πώς θα το κάνει ο δήμος;» τονίζουν.

Η μεταμόρφωσή του είναι εντυπωσιακή  ενώ το πάρκο αποτελεί πλέον ένα ιδανικό καταφύγιο πράσινης απόδρασης για μικρούς και μεγάλους. Να επισημάνουμε το γεγονός ότι τα έξοδα επιβάρυναν τις ίδιες. Μια αξιόλογη πρωτοβουλία που ελπίζουμε να βρει μιμητές…

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.