«Μπλόκο» των ταξί στα διόδια του Πολυμύλου Κοζάνης!



diodia_polimilouΣε άνοιγμα των διοδίων της Εγνατίας Οδού, στον Πολύμυλο Κοζάνης, προχώρησαν το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί όλης της Δυτικής Μακεδονίας.

Ήδη από το πρωί βρίσκονται στα διόδια ταξί και από τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, τα οποία θα παραμείνουν στο χώρο για δύο ώρες, χωρίς να αποκλείσουν το δρόμο και επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων από τα διόδια. Παράλληλα παρατείνεται μέχρι τις  5 τα ξημερώματα αύριο Πέμπτης 21 Ιουλίου, η  απεργία που πραγματοποιούν  οι ιδιοκτήτες ταξί από την περασμένη Δευτέρα. Οι αυτοκινητιστές αντιδρούν στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους που προωθεί το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, ενώ προειδοποιούν ότι θα πραγματοποιήσουν απεργία διαρκείας σε περίπτωση που το υπουργείο δεν κάνει δεκτά τα αιτήματά τους.

Σε κοινές αποφάσεις θα προχωρήσουν τα Σωματεία ιδιοκτητών ταξί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με το Πρόεδρο του Σωματείου Κοζάνης «Ο Άγιος Χριστόφορος» κ. Αντώνη Γαλάνη, για το μέλλον των κινητοποιήσεων, όπως δήλωσε στην ΕΡΑ Κοζάνης ενώ βρίσκονται σε στάση αναμονής και σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία τους όπου  συνεδριάζει σήμερα  το διοικητικό συμβούλιο για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου. Ο κ. Γαλάνης υπογράμμισε ακόμα ότι εξυπηρετούνται όλα τα έκτακτα περιστατικά  και οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο για κλήση ταξί  στο 2461040500.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.