Μια γυναίκα παλεύει για τη ζωή της στο διαδίκτυο… Βίντεο



0a6cviyhvifvo“Δεν υπάρχει καλύτερος ψυχίατρος από ένα κουταβάκι να σε γλείφει στο πρόσωπο”, γράφει η Γεωργία Παπαζήση στο μπλογκ της.

Η Γεωργία είναι μια νέα γυναίκα η οποία παλεύει με τη Νόσο Λάιμ. Μέχρι πρότινος ζούσε μια φυσιολογική ζωή, ήταν χαρούμενη, έκανε όνειρα για δική της οικογένεια μαζί με τον σύντροφό της, ταξίδευε, απολάμβανε τη ζωή με τους φίλους της και χαιρόταν τα χάδια του τετράποδου φίλου της Πέπε.

Με σπουδές στη Ψυχολογία και με μια δεκάχρονη καριέρα στα τραπεζικά, η ζωή ήταν όλη μπροστά της μέχρι που διαγνώστηκε με την εν λόγω νόσο.

Η Γεωργία εδώ και τέσσερα χρόνια δίνει σκληρή μάχη βλέποντας το σώμα της να την εγκαταλείπει ενώ η ψυχή της θέλει να ζήσει, να σταθεί και πάλι στα πόδια της, να βρει τη παλιά γνώριμη Γεωργία.

“Τ’όνομά μου εξακολουθεί να είναι Τζώρτζια. Είμαι όμως ακόμα η ίδια γυναίκα;” αναρωτιέται.

Η Γεωργία πλέον ζει στο διαδίκτυο. Ζει όπως λέει εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που αρνείται να συνεργαστεί. Απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών είναι εξαντλητικές.

Για την ιστορία της Γεωργίας έμαθα τυχαία, χαζεύοντας στο Twitter πέφτοντας πάνω στο #OpenIndia.  Η μάχη της Γεωργίας έχει καταφέρει να ενώσει όλο το ίντερνετ.

“Ας σπαμάρουμε και μια φορά για καλό σκοπό, να στείλουμε την @Geo_Papz στην Ινδία”, αναφέρει ο χρήστης  The_Stranger_gr.

“Έχουμε ένα μεγάλο και σοβαρό στόχο”, αναφέρει ο zymaroulis, ενώ η ZeTi_ παροτρύνει τον κόσμο να αφήσει τις καχυποψίες,  “ή δίνετε ή δεν τα δίνετε” (σσ. τα χρήματα).

Η νόσος την ανάγκασε να αλλάξει τρόπο ζωής. Σταμάτησε να εργάζεται, η σχέση της διαλύθηκε, και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της.

Η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε στους ψηφιακούς της φίλους με σκοπό να την βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο Νέο Δελχί της Ινδίας και να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech για να ξεκινήσει αγωγή με με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα.

Μάλιστα μέχρι τώρα έχει μαζευτεί το ποσό των 6.800 ευρώ από απλούς ανθρώπους που θέλησαν να την βοηθήσουν με τη Γεωργία να χαμογελάει ξανά. “Συγκίνηση, χαρά, αισιοδοξία, αγάπη, γράφει στο Twitter της, συπληρώνοντας πως δεν έχει λόγια για την ανταπόκριση του κόσμου.

“Τώρα έχω μια μοναδική ευκαιρία να κάνω το πρώτο βήμα για να ανακτήσω την ζωή μου”, λέει στο μπλογκ της, κάνοντας έκκληση για όποιον μπορεί να συνεισφέρει με όποιο ποσό μπορεί.

“Λένε πως «Αν χρειάζεσαι ένα ολάκερο χωριό, τότε χτίσ’το».

Ελπίζω πως θα με στηρίξετε και θα γίνετε το «χωριό» μου.

Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να ξαναγίνω η Τζώρτζια”, λέει χαρακτηριστικά.

Δωρεές εδώ:

ΠΑΠΑΖΗΣΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ | GEORGIA PAPAZISSI

IBAN: GR77 0172 0300 0050 3003 6721 264

Αρ.Λογαριασμου: 50 3003 6721 264

Τράπεζα  Πειραιώς | Piraeus Bank BIC: PIRBGRAA

‘Η μεσω Paypal: Πανω δεξια στο μπλογκ, κλικ Donate

news247

 

 

 


Η μάχη της Γεωργίας Παπαζήση by babisflou


 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.