Εγραψαν το σκονάκι στον τοίχο του απέναντι κτιρίου!




Έχουμε ακούσει για σκονάκια μέσα σε ρούχα. Για σκονάκια που έχουν γραφτεί σε απόκρυφα σημεία. Για σκονάκια μέσα σε στυλό δεν το συζητάμε, αποτελεί πλέον κάτι εντελώς παρωχημένο.

Αυτή τη φορά, όμως, η… φαντασία των φοιτητών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πιο συγκεκριμένα, οι φοιτητές του ΤΕΙ της Λάρισας θέλησαν να γράψουν την λύση του μαθήματος στον μπροστινό τοίχο του κτιρίου όπου στεγάζεται η σχολή τουριστικών επιχειρήσεων ώστε να είναι ορατό από το κτίριο όπου διεξάγονταν οι εξετάσεις!

Και μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το teilarissa.blogspot μαρτυρούν ότι η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Για την ιστορία να σας πούμε ότι η λύση έγινε για το μάθημα φυσική 2 του τμήματος Τεχν. Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Τώρα, εάν οι φοιτητές μάθημα και εάν οι καθηγητές το αντιλήφθηκαν πριν ή αφότου έγινε γνωστό, δεν το έχουμε μάθει. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως…

star.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.