Απίστευτο! Ο Δ. Ελλησπόντου πλήρωνε ρεύματα εκκλησιών και συνεχίζει να τα πληρώνει ακόμη και σήμερα και ο Δ. Κοζάνης!



Ακούγεται απίστευτο και είναι όμως αληθινό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, o Δήμος Κοζάνης φαίνεται να οφείλει στη ΔΕΗ για κατανάλωση ρεύματος σε αντλιοστάσια, σχολεία και εκκλησίες (κυρίως από την περιοχή του Ελλησπόντου), σημαντικά ποσά που προκαλούν εντύπωση, αλλά και πονοκέφαλο στο Δημαρχείο. Για παράδειγμα ο νέος Δήμος Κοζάνης οφείλει – ως κληρονομιά από το πρώην Δήμο Ελλησπόντου – χρηματικό ποσό 6000 ευρώ στη ΔΕΗ για χρήση ηλεκτρικού ρεύματος στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος στον Αγ. Δημήτριο, αλλά και 1500 ευρώ για την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού Βαζελώνος!!!!

Αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση και ταυτοχρόνως πολλά ερωτηματικά, είναι με ποιο σκεπτικό πληρώνονταν από το πρώην Δήμο Ελλησπόντου και συνεχίζουν να πληρώνονται ακόμη και σήμερα από το Δήμο Κοζάνης, χρηματικά ποσά στη ΔΕΗ για οφειλές από εκκλησίες, σχολεία κτλ.

Με το “ρολόι” της ΔΕΗ να συνεχίζει να “γράφει”, οι απαντήσεις των αρμοδίων για το συγκεκριμένο ζήτημα – που αναμένεται να συζητηθεί εκτενώς μετά την αποκάλυψη του kozan.gr – είναι επιβεβλημένες!

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.