Το 1ο OPEN LIVE Music Festival στην Κοζάνη!



0aaa786rifyvivkΤο 1ο OPEN LIVE Music Festival είναι μια νέα μουσική – πολιτιστική εκδήλωση στην πόλη της Κοζάνης. Πρόκειται για πρωτοβουλία ιδιωτικών φορέων και πολιτών.

Η έναρξη του φεστιβάλ γιορτάστηκε με τη συναυλία των “ΆNEY ΌΡΩΝ” σε κεντρικό καφέ της πόλης μας στις 13 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 29 Οκτωβρίου. Για το καλοκαίρι έχει προγραμματιστεί σειρά εκδηλώσεων σε υπαίθριους χώρους.

Το φεστιβάλ μας έχει μια ιδιαιτερότητα. Δίνεται η ευκαιρία σε όλα τα μουσικά σχήματα που θα δηλώσουν επίσημα συμμετοχή, να παίξουν ζωντανά τουλάχιστον μία φορά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή μιας (1) έως τριών (3) πρωτότυπων συνθέσεων στην οργανωτική επιτροπή. Επίσης είναι εφικτή η ανεπίσημη συμμετοχή όλων των δημιουργών που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Ενημερωθείτε σχετικά στην ιστοσελίδα http://musicfest.gr

Στα πλαίσια των εκδηλώσεών μας, σας προσκαλούμε στο ειδυλλιακό πάρκο της Αγίας Παρασκευής στην Άνω Κώμη για μια αξέχαστη μουσική βραδιά, με την υποστήριξη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου. Συμμετέχουν οι “ΆNEY ΌΡΩΝ”, οι “BAD HABITS”, οι “CROSSROADS” και ο “ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΡΜΟΣ” (09 Ιουλίου 2011, ώρα έναρξης 19.00 – Είσοδος Ελεύθερη).

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”.


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.