«Φουντώνει» η κόντρα Δήμου Κοζάνης – Ιδιοκτήτη κυνοκομείου!



Δεν άφησε τελικά ελεύθερα τα δυο αδέσποτα σκυλιά που μετέφερε χθες το μεσημέρι στο φορτηγάκι του ο ιδιοκτήτης του κυνοκομείου και πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου «Στοργή» Δημήτρης Λιάνας, ο οποίος έξω από το δημαρχείο Κοζάνης βρέθηκε αντιμέτωπος με την Αστυνομία και άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ»! Ο κ. Λιάνας διαμαρτύρεται καθώς, όπως αναφέρει, λόγω της μη συμφωνίας με το Δήμο δεν δύναται να συντηρεί πλέον τα 400 περίπου αδέσποτα, τονίζοντας πως, πλέον, θα τα ελευθερώνει τμηματικά, εφόσον δεν αλλάξει κάτι!

Ο ίδιος επισήμανε πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τους δημότες παό τα σκυλιά, σημειώνοντας όμως πως όποιος εντοπίζεται να τα κακομεταχειρίζεται θα αναφέρεται στην Αστυνομία.  Επέδειξε, δε, έγγραφο με την υπογραφή του αντιδημάρχου Παναγιώτη Αποστολίδη, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος δέχεται πως τα έτη 2010-2011 έχουν συγκεντρωθεί 160 σκυλιά.

Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε πως ο κ. Λιάνας έχει υπογράψει συμβάσεις και με άλλους φορείς, όπως ο ΑΗΣ Καρδιάς, συνεπώς δεν είναι σκυλιά μόνο του Δήμου στο κυνοκομείο του, ενώ τόνισε πως πλέον όποιος ενδιαφέρεται ως επιχειρηματίας (ακόμη και ο ίδιος ο κ. Λιάνας) μπορεί να καταθέσει την προσφορά του στη δημοτική αρχή, σύμφωνα και με τη σχετική προκήρυξη.

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του παρουσία κτηνιάτρων της περιοχής για το σημαντικό αυτό θέμα, με τη δημοτική αρχή να φέρεται αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στο…σήριαλ των τελευταίων ημερών, με το όποιο κόστος…

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.