Συνάντηση Ιππικού Συλλόγου Εορδαίας στις πλαγιές του Ασκίου



0aaa8769ughub9oΣε ένα πανέμορφο και καταπράσινο σημείο στις πλαγιές του Ασκίου όρους, στη θέση «Άγιος Κωνσταντίνος» της Κρυόβρυσης, τοπική κοινότητα του δήμου Εορδαίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου η τελευταία συνάντηση των μελών του Ιππικού Συλλόγου Εορδαίας «Η Βελιστίχη».

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ετήσιων εξορμήσεων του Ιππικού Συλλόγου στη φύση, όπου δόθηκε στα μέλη του η ευκαιρία να κάνουν ιππασία μέσα σε πανέμορφα δασικά μονοπάτια, ενώ η παρέα των μελών του Ιππικού συλλόγου πλαισιώθηκε και από φίλους του αλόγου από το Εμπόριο.

Ο πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου Εορδαίας, Σωτήρης Βασβατέκης, ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου ότι η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Φιλώτα του δήμου Αμυνταίου στις 26 Ιουλίου, καθώς ο σύλλογος προσκλήθηκε και θα δώσει παρών στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής. Έδωσε ωστόσο ραντεβού με τα μέλη του συλλόγου και για την επόμενη ημέρα (27 Ιουλίου), προκειμένου να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις της εορτάζουσας Μονής του Αγίου Παντελεήμονα Βλάστης, όπως συνηθίζουν άλλωστε τα τελευταία χρόνια, καθώς πλαισιώνουν την πομπή των καβαλάρηδων της Βλάστης που ανηφορίζουν καβάλα στα άλογά τους για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία στον Άγιο Παντελεήμονα, στην κορφή του Μουρικίου.

Σημειώνεται ότι ο Ιππικός σύλλογος Εορδαίας όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έδωσε παρών στην 6η πανελλήνια συνάντηση Ιππικών συλλόγων που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12 Ιουνίου στους Φιλιππαίους Γρεβενών, καθώς επίσης στο TRANSNATURA- HORSE RIDING», μια πανελλήνια συνάντηση των φίλων της ελεύθερης ιππασίας που διοργάνωσε τέλη Μαΐου στο Σκλήθρο Φλώρινας η Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.