Χαίρονται οι Βούλγαροι για τα … χάλια της ΕλλάδοςΜπορεί οι δικοί μας πολιτικοί εδώ να μην μπορούν να το δείξουν, φοβόμενοι το πογκρόμ γιαουρτωμάτων και αποδοκιμασιών που έχει ξεσπάσει τελευταία εναντίον τους όταν τολμούν να εγκαταλείψουν τα πολυτελή σπίτια τους, αλλά στην γειτονική Βουλγαρία – λόγω μιας παραδοσιακής εχθρότητας προς την χώρα μας – πολλοί είναι αυτοί που επιχαίρουν δημόσια για τα χάλια στα οποία έφεραν κάποιοι την χώρα μας.
Την καταγγελία αυτή έκανε στέλεχος της αντιπολίτευσης της γειτονικής χώρας, μιλώντας στη βουλγαρική ραδιοφωνία BNP. Εκεί είπε, ότι “στη χώρα μας είδαν το φως ουκ ολίγα δημοσιεύματα, αλλά και δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και του Βούλγαρου πρωθυπουργού, στις οποίες φαίνεται να διακρίνεται κάποια χαιρεκακία με αφορμή όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα”.
Αυτού του είδους βέβαια οι χαρούλες, δεν είναι καθόλου απλές, καθώς φανερώνουν την αδύναμη θέση τις χώρας μας στην περιοχή και δείχνουν ότι δεν μπορούμε πλέον να παίξουμε τον ρόλο που παραδοσιακά έπαιζε η χώρα μας. Πέραν αυτού είναι ξεκάθαρο ότι η πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου που όπου βρεθεί και όπου σταθεί συκοφαντεί την Ελλάδα και τους πολίτες της, προκειμένου να μην κατηγορούνται οι πραγματικοί υπεύθυνοι, αυτοί δηλαδή που άσκησαν κυβερνητική πολιτική, έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς όχι μόνο στις χώρες της κεντρικής και βόρειοδυτικής Ευρώπης, όπου πλέον η λέξη Έλληνας είναι συνώνυμη του απατεώνας, αλλά και στην γειτονιά μας.
Ποιός ξέρει, εάν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό ο πρωθυπουργός μας, ίσως σύντομα και οι χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, θεωρούν την χώρα μας παράδειγμα προς αποφυγήν και τους κατοίκους της αγύρτες…
elkosmos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.