Σύλληψη 46χρονου έξω από τα Σέρβια Κοζάνης – Μετέφερε 1 κιλό χασίς!



astinomia_1Συνελήφθη στις 3-7-2011 τις απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Σερβίων, 46χρονος ημεδαπός για μεταφορά και κατοχή  ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του συλληφθέντα να κινείται ύποπτα στα όρια των νομών Κοζάνης – Λάρισας.

Κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης σταθμεύθηκε στο 30ο χιλιόμετρο της Ε.Ο.  Κοζάνης – Λάρισας (διασταύρωση Σερβίων) το ανωτέρω όχημα και σε έρευνα που έγινε βρέθηκε στο χώρο αποσκευών αυτού μία μαύρη νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης  συνολικού βάρους ενός κιλού και εβδομήντα γραμμαρίων (1,070 kgr).

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 46χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους τριάντα πέντε κόμμα πέντε γραμμαρίων (35,5 gr) και μία (1) ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν :
ένα κιλό και εκατόν πέντε κόμμα πέντε γραμμάρια κάνναβης (1.105,5)
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
μία (1) ζυγαριά ακριβείας και
ένα (1) κινητό τηλέφωνο

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.