Δεν πήγε ο πρωθυπουργός στην τελετή έναρξης των Special Olympics. Φωτογραφίες



Απουσίαζε ο πρωθυπουργός απο την τελετή ένραξης των Special Olympics αν και ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει.

Υπεθυμίζεται οτι στην πρόβα της τελετής, όταν ακούστηκε το όνομα του πρωθυπουργού ο κόσμος άρχιζε να αποδοκιμάζει αν και ο ίδιος δεν ηταν εκεί.

Η τελετή ήταν φαντασμαγορική. Δέκα χιλιάδες αθλητές και μέλη των αποστολών από 183 χώρες που συμμετέχουν στους Special Olympics 2011 καταχειροκροτήθηκαν απο όσους βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ολοι οι θεατές μέτρησαν αντίστροφα, ξέσπασαν σε επευφημίες, ενώ το στάδιο φωτίστηκε από πυροτεχνήματα, καθώς ξεκίνησε η τελετή έναρξης. Την είσοδό τους στο στάδιο έκαναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Πρόεδρος του κινήματος των Special Olympics Τίμ Σράιβερ και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννα Δεσποτοπούλου. 

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι θεατές στην Ελληνική αλλά και την Κυπριακή αποστολή κατά την είσοδό τους στο Στάδιο. Ειδικότερα, στο τέλος της παρέλασης, όταν η πολυμελής Ελληνική αποστολή εισήλθε στο Καλλιμάρμαρο, οι θεατές όρθιοι χειροκροτούσαν ρυθμικά και εμψύχωναν τα μέλη της, τα οποία χαιρετούσαν το πλήθος ανεμίζοντας τα γαλανόλευκα καπέλα τους.

Δείτε στιγιμότυπα απο την τελετή

newsit

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.