Καρέ καρέ η επίθεση στον Τέλλογλου – Βίντεο από το περιστατικό



0a98jkbjoiuyiΗ επίθεση αγνώστων κατά του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου στα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας καταγράφηκε σε βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα.

Μία ομάδα αγνώστων φαίνεται να προπηλάκιζει το γνωστό δημοσιογράφο ενώ περπατούσε με φιλική παρέα στην Καραγιώργη Σερβίας και λίγη ώρα αργότερα διακρίνεται να πέφτει στο δρόμο μετά από χτύπημα που δέχτηκε.

Αφού έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε πεσμένος για κάποια δευτερόλεπτα στο δρόμο, οι αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο επιχειρούσαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Τάσος Τέλλογλου παρουσίασε, σύμφωνα με τους γιατρούς, μετατραυματική αμνησία και εξακολουθεί να νοσηλεύεται Ερυθρό Σταυρό.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Λέκκα και Περικλέους, όταν μερίδα διαδηλωτών αναγνώρισε τον δημοσιογράφο που είχε καθίσει σε μία καφετέρια.

news247

 

 


Η επίθεση στον Τάσο Τέλλογλου by newsview

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.