Εκδήλωση της Αστυνομίας Κοζάνης προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας



astinomia6Η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης διοργανώνει την Κυριακή (19-06-2011), ημέρα μνήμης των Αγίων Πάντων, εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν να παραστούν οι τοπικές Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές, εκπρόσωποι τοπικών Φορέων και Συνδικαλιστικών Ενώσεων καθώς και απόστρατοι αστυνομικοί.

Η Κυριακή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο εορτασμός αποσκοπεί στο να καταστούν οι Απόστρατοι αρωγοί και ουσιαστικοί συμπαραστάτες, δεδομένου ότι διαθέτουν αγάπη για το Σώμα, ισχυρό αστυνομικό φρόνημα, συναδελφική αλληλεγγύη, πολυετή γνώση και εμπειρία και εξ αυτού δύναται να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ηγεσία του Σώματος στην εμπέδωση της θωράκισης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και παράλληλα να ενδυναμωθεί και να διατηρηθεί ο άρρηκτος δεσμός μεταξύ των εν ενεργεία και αποστράτων Αστυνομικών.  

Πρόγραμμα Εορτασμού:
Ώρα  08.30: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου – Κοζάνης
Ώρα  09.45΄: Πέρας προσελεύσεως προσκεκλημένων                         
Ώρα  09.55΄: Πέρας προσελεύσεως Επισήμων
Ώρα  10.00΄: Δοξολογία
Ώρα  10.30΄: Δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης                               
Ώρα  10.45΄: Ανάγνωση ημερήσιας διαταγής κ. Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.