Έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της εμφυτεύματα στήθους!



Έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της εμφυτεύματα στήθους!

Πριν περίπου ένα χρόνο, η «γυναίκα-Barbie», Sarah Burge, είχε γίνει πρωτοσέλιδο όταν αποκάλυψε ότι μάθαινε στην 6χρονη τότε κόρη της χορό σε στύλο.

Σήμερα, το όνομα της 50χρονης γυναίκας κάνει ξανά το γύρο του κόσμου για όλους τους λάθος λόγους! Η Sarah έκανε δώρο στην κόρη της, Poppy, για τα 7α γενέθλιά της… εμφυτεύματα στήθους!

Η «γυναίκα – Barbie» έδωσε στην κόρη της ένα κουπόνι αξίας 10.000 δολαρίων για αυξητική στήθους, την οποία θα μπορέσει να πραγματοποιήσει όταν κλείσει τα 16.

Η Sarah είπε στο βρετανικό περιοδικό «Closer» ότι έκανε αυτό το δώρο στην κόρη της, επειδή η ίδια η μικρή την παρακάλεσε για αυξητική στήθους.

«Ανυπομονώ να γίνω σαν τη μανούλα με μεγάλο στήθος. Είναι τόσο όμορφο», είπε η μικρούλα, αναφερόμενη στη μητέρα της, μια ξανθιά «πλαστική κούκλα» που έχει ξοδέψει πάνω από 100.000 για αισθητικές επεμβάσεις.

Εκτός από τα εμφυτεύματα, η Sarah έδωσε στην κόρη της και ένα ροζ δαχτυλίδι με κρύσταλλο Swarovski, ένα κολιέ και ένα Σαββατοκύριακο σε γνωστό σπα!

Η Poppy και οι φίλες της κάνουν συνέχεια μανικιούρ, πεντικιούρ, έχουν ψεύτικα τατουάζ και προσποιούνται ότι πίνουν σαμπάνια στο ροζ τροχόσπιτο στο πίσω μέρος της αυλής της 7χρονης!

Από την πλευρά της, η μητέρα της δηλώνει ότι η Poppy είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι και ότι δεν καταλαβαίνει το λόγο που έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου μιας και ίδια είναι μια… υπέροχη μητέρα!

protothema

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.