Καθαρισμός του Πάρκου του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης από μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου0a9769jhvkou8yΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στο πάρκο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10 το πρωί με τον καθαρισμό του πάρκου από τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης. Στη συνέχεια στο ανοικτό αμφιθέατρο του πάρκου, τα παιδιά παρουσίασαν όμορφα θεατρικά σκετς ενώ παράλληλα στο χώρο στήθηκε μια έκθεση με έργα τους, με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Έλενα Ζυγούρη, εκπαιδευτικοί και γονείς των μαθητών.

e-ptolemeos

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.