Αστυνομικό δελτίο Κοζάνης: Εξιχνιάσεις κλοπών και σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών



astinomia_1Σε συνέχεια των από 7-5-2011 και 12-5-2011 Δελτίων Τύπου της Διεύθυνσής μας, σύμφωνα με τα οποία εξιχνιάστηκαν τριάντα επτά (37) κλοπές , από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες μαζί με έναν ακόμη Έλληνα κατηγορούμενο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διέπραξαν άλλες τρεις (3) κλοπές.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, εργαλεία χειρός και έναν κινητήρα δίκυκλης μοτοσικλέτας. Από τα ανωτέρω αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και ο κινητήρας, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Πρωινές ώρες της 3-6-2011 από Αστυνομικούς μεικτού συνεργείου ελέγχων υπηρεσιών της  Α.Δ. Κοζάνης συνελήφθη στον Πολύμυλο Κοζάνης 27χρονος Έλληνας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ανωτέρω, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (0,8) γραμμαρίων.

Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.