Νικήτρια η ομάδα της Κοζάνης στο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά με τίτλο «Γκολ στον κοινωνικό αποκλεισμό»



podosfairo15450Nικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Κοζάνης στο 1ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά με τίτλο «Γκολ στον κοινωνικό αποκλεισμό», το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην πόλη της Πάτρας. Η ομάδα της Κοζάνης επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Πάτρας. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 8 ομάδες από 8 αντίστοιχα πόλεις της Ελλάδας (Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Βόλος, Αθήνα, Πάτρα, Πύργος, Χανιά). Επρόκειτο για μία αθλητική διοργάνωση με κοινωνικές προεκτάσεις, που στόχο είχε τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του πληθυσμού.

Ελληνες, μετανάστες, πρόσφυγες, άνθρωποι από διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές θρησκείες, γλώσσες και χρώματα, αλλά και με διαφορετικές διαδρομές και αναφορές στην πολυτάραχη ζωή τους, συμμετείχαν με ήθος και πάθος στη διοργάνωση αυτή, και έγιναν ένα μεταξύ τους επιβεβαιώνοντας πως ο υγιής αγώνας και το όραμα, όχι μόνο ενώνουν, αλλά και πάνε μπροστά τους ανθρώπους. Η ομάδα της πόλης μας απέδειξε πως με θέληση και σκληρή προσπάθεια ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει και να ανατρέψει τα πάντα.

Θάρρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.