Ντού στις σελίδες των τηλεοπτικών σταθμών στο Facebook από αγανακτισμένους!



Από χθες το βράδυ άρχισαν να κάνουν επιθέσεις με μηνύματα (πολλές φορές σκληρά), στις σελίδες καναλιών στο Facebook, με πρώτη και καλύτερη την σελίδα του Mega, με την δικαιολογία ότι δεν αναφέρθηκαν όσο θα έπρεπε στο δελτίο ειδήσεων και δεν μίλησαν για τον ακριβή αριθμό των αγανακτισμένων, οι οποίοι πέρασαν τις 100.000 χθες το βράδυ.

Ο διαχειριστής της σελίδας δεν προλάβαινε να σβήνει τα σχόλια, αφού με κάθε ανανέωση, έβλεπες και 5-10 καινούρια μηνύματα.
Εν τέλη η σελίδα τους έχασε πάνω από 20.000 κόσμο, αφού το facebook τους προειδοποίησε για τα υβριστικά σχόλια και ότι θα διαγράψουν την σελίδα.

Σειρά πήραν ο Alpha, ο Αnt1 (που έχει κλείσει η σελίδα τους) και άλλα Μ.Μ.Ε...
Το μήνυμα που λαμβάνουμε από όλο αυτό, το οποίο θα πρέπει να λάβουν και αυτοί σοβαρά, είναι ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει για τα καλά, έχει καταλάβει τα παιχνίδια που παίζονται από πίσω, καταλαβαίνει ποιοι είναι παπαγαλάκια και ποιου κόμματος, κατάλαβε ότι τα 2 πολιτικά κόμματα, υπεύθυνα για την κατάσταση που βρισκόμαστε, είναι σάπια και διεφθαρμένα.

Όλα αυτά φέραν την αγανάκτηση και σίγουρα δεν είναι κάτι που παραβλέποντας το θα καταφέρουν να ηρεμήσουν τον κόσμο.

Το διαδίκτυο μεγάλος σύμμαχος του λαού, για την ενημέρωση, την οργάνωση και την κινητοποίηση… και όσο προσπαθούν να το φιμώσουν το μόνο που θα καταφέρνουν θα είναι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα για αυτούς και να προσθέτουν άλλη μια μάχη χαμένη στο ενεργητικό τους.

OnNews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.