Η Άννα Διαμαντοπούλου στην Κοζάνη για την εκπαίδευση



dimarxio_kozanisΣε καλό κλίμα διεξήχθη σήμερα στην Αθήνα, η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή με την Υπουργό Παιδείας, καθώς η Άννα Διαμαντοπούλου διαβεβαίωσε σύμφωνα με πληροφορίες, πως θα έρθει η ίδια στην Κοζάνη σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να εξηγήσει την πολιτική του Υπουργείου για την εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού μας ο κ. Δακής ζήτησε μια ευθεία απάντηση αν υπάρχει πρόθεση να κλείσουν τα ιδρύματα της περιοχής και η κα Διαμαντοπούλου τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει πρόθεση του Υπουργείου να κλείσει κανένα ίδρυμα στη Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Δακής σε επικοινωνία του σταθμού μας αμέσως μετά την συνάντηση δήλωσε ικανοποιημένος από τις διαβεβαιώσεις της κας Διαμαντοπούλου, τονίζοντας πως θα ειπωθούν πολλά εφόσον επισκεφτεί την Κοζάνη η Υπουργός Παιδείας. Εξάλλου σε δήλωσή της για την εκπαίδευση συνολικά η κα Διαμαντοπούλου τόνισε πως «η χώρα βρίσκεται σε πρωτοφανή κρίση. Ήρθε η ώρα για συγκεκριμένες και σαφείς φοιτητές, όπως δεν γίνεται να υπάρχουν και σχολεία χωρίς μαθητές. Υπάρχει ανάγκη αναδιάρθρωσης και σοβαρής αντιμετώπισης της Ανώτατης Εκπαίδευσης».

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.