Εξιχνιάστηκαν 43(!) κλοπές στην Κοζάνη – Δικογραφίες σε βάρος 18 ατόμων!



astinomia_1Σε συνέχεια των από 7-5-2011 και 12-5-2011 Δελτία Τύπου της Διεύθυνσής μας, σύμφωνα με τα οποία εξιχνιάστηκαν τριάντα επτά (37) κλοπές  και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δεκαέξι (16) Ελλήνων και δύο (2) αλλοδαπών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω είχαν προβεί στη διάπραξη έξι (6) ακόμα κλοπών στην Κοζάνη.

Ειδικότερα, από τέλη Μαρτίου 2010 έως αρχές Απριλίου 2011 διέπραξαν τέσσερις (4) κλοπές σε καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (1485) ευρώ και δύο (2) κλοπές σε σχολεία, από τα οποία αφαίρεσαν τέσσερα (4) μεγάφωνα και μία (1) γυναικεία τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ.

Ανωτέρω προσωπικά αντικείμενα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης συγκεντρωτικά εξιχνίασε σαράντα τρεις (43) κλοπές, που φέρεται να διέπραξαν τα μέλη της προαναφερόμενης εγκληματικής οργάνωσης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κοζάνης από αρχές Φεβρουαρίου 2010 μέχρι και 3-5-2011.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.