256 θέσεις εργασίας στη Λ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτωνarxaia_anaskafes8758Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων πενήντα έξι (256) ατόμων για την εκτέλεση της επείγουσας σωστικής ανασκαφής του έργου με τίτλο «Σωστικές ανασκαφές σε αρχαιολογικούς χώρους εντός ορίων Λιγνιτωρυχείων Τοπικών Κοινοτήτων Μαυροπηγής και Κομάνου, του Δήμου Εορδαίας – Νομού Κοζάνης» για τις ανάγκες της Λ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στην Αιανή του Νομού Κοζάνης.

6 ΔΕ Σχεδιαστών και 250 ΥΕ Εργατών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Λ΄ ΕΠΚΑ, Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής Τ.Κ. 50004 – Κοζάνη, (τηλ. επικοινωνίας: 24610-98800).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 14/5/2001 μέχρι 23/5/2011.

diorismos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.