45.000 ευρώ για Δημόσιες (Σ)χέσεις από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας!



zep-kozani_erg._katoikiesEντύπωση προκαλούν τα δύο έγγραφα ντοκουμέντα που παρουσιάζει σήμερα Πέμπτη 12/05 το kozan.gr και στα οποία αποκαλύπτεται το αίτημα για έγκριση δαπάνης (η οποία και τελικώς ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την περασμένη Τρίτη), διαφόρων υποχρεώσεων σε δημόσιες σχέσεις του γραφείου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Γιάννη Σόκουτη) αλλά και του αντίστοιχου γραφείου της αιρετής Περιφέρειας (Γιώργου Δακή) με το συνολικό ποσό των 45.000 (25.000 ευρώ στην πρώτη περίπτωση και 20.000 για τη δεύτερη).

Όταν κοντά στο ένα εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι, όταν 2,5 εκατομμύρια πολίτες σ’ αυτή τη χώρα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, όταν ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι ζουν με σύνταξη κάτω από 600 ευρώ, όταν το 50% των ιδιωτικών υπαλλήλων αμείβεται με λιγότερα από 1.000 ευρώ, όταν το ίδιο το κράτος κάθε μέρα που περνά ακροβατεί μεταξύ σφύρας και άκμονος, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας το μείζον πρόβλημα είναι οι δημόσιες σχέσεις.

Αλήθεια τι είδους δημόσιες σχέσεις θα επιτευχθούν με το «πενιχρό» ποσό των 45.00 ευρώ; Οι άλλες περιφερειακές ενότητες θα αιτηθούν για αντίστοιχα ποσά; Πόσο θα είναι το συνολικό ποσό για τις δημόσιες σχέσεις σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας;

kozan.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.